Σχετικά με μας

Είμαστε μια άτυπη φωτογραφική ομάδα που ξεκίνησε από δύο φίλους ερασιτέχνες φωτογράφους, που αγαπούν την φωτογραφία και θέλουν να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους γι' αυτό το αντικείμενο σε όσους αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν να μάθουν μερικά πράγματα. Ξεκινήσαμε μέσα από το φέισμπουκ την 1η Αυγούστου 2012 και ήδη πάμε πάρα πολύ καλά. Επειδή ο ένας εκ των δημιουργών της ομάδας μας είναι εθελοντής στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας, λειτουργούμε στα πρότυπά του και επειδή ΔΕΝ είμαστε σωματείο ΔΕΝ έχουμε χρηματική συνδρομή. Μας αρέσει να δουλεύουμε σαν παρέα για να περνάμε καλά.

Η ομάδα μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φωτογραφίας για όλους. Πληροφορίες στο φέισμπουκ της ομάδας και στο ιμέιλ μας.

Οι χρήστες μας

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτό το σπουδαίο αντικείμενο.

Ιστορικό του project

Είμαστε δυο φίλοι ερασιτέχνες φωτογράφοι και δημιουργήσαμε την 1η Αυγούστου 2012 αυτή την ομάδα για να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τις φωτογραφικές μας γνώσεις σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν να μάθουν μερικά πράγματα και παράλληλα να είμαστε μια παρέα φίλων που αγαπούν αυτό το αντικείμενο. Συνεργαζόμαστε με το Κέντρο Νέων Καλαμάτας.